counter

Αποκαλύπτει γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να τον βλέπει… απέναντί της!

Αποκαλύπτει γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να τον βλέπει… απέναντί της!
Αποκαλύπτει γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να τον βλέπει… απέναντί της!

Χάρης Ρώμας

Καλεσμένος του FTHIS TV ήταν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον… 25χρονο γιο που θα μπορούσε να έχει σήμερα, τη σχέση του, τη τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να τον βλέπει απέναντί της.

Η Ελένη δεν θέλει τον Χάρη απέναντί της
Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, τα σήριαλ του Χάρη Ρώμα παραμένουν ακόμα πολύ αγαπητά στο κοινό και κυριαρχούν στη μεσημεριανή ζώνη, κάνοντας τα υψηλά νούμερα. Και όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός “η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που με βλέπει μου λέει ‘φύγε από απέναντί μου’. Η μοναδική φορά που δεν μου το είπε ήταν όταν ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή της, άρα έπρεπε να είμαι απέναντί της”.

Είμαι ευτυχισμένος. Είμαι καλύτερα από ποτέ
Μία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική του ζωή, διανύει αυτό το διάστημα ο Χάρης Ρώμας και δεν διστάζει να πει “είμαι ευτυχισμένος”. Μάλιστα είπε πως “θα μπορούσα να έχω ένα παιδί 25 χρονών σήμερα. Δεν ξέρω αν με τη σύντροφό μου τότε ήμασταν έτοιμοι για παιδί. Μάλλον ούτε για γάμο δεν ήμασταν έτοιμοι. Εκείνη τη στιγμή το ήθελα όμως”.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δεν έχει παιδί, ξεκαθαρίζει ότι “είμαι καλύτερα από ποτέ. Έχω σχέση που αισθάνομαι ως οικογένειά μου. Έχουμε και γάτο, που κοιμάται μαζί μας, άρα είμαστε πλήρεις”. Άλλωστε όπως εξήγησε “η οικογένεια είναι κάτι σχετικό το πώς την αντιλαμβάνεται ο καθένας. Δεν ξέρω αν είναι παραδοσιακή για να αρέσει στους άλλους. Αλλά εγώ είμαι πολύ ευτυχής έτσι”.

Θέλω να γυρίσω στη τηλεόραση
Ο γνωστός δημιουργός μάλιστα μίλησε και για τα επόμενα βήματά του, τα οποία έχουν σχέση και με τη τηλεόραση, εκτός από το θέατρο. “Είμαι σε μια φάση που θέλω να γυρίσω στη τηλεόραση” είπε ο Χάρης Ρώμας και αποκάλυψε: “Ετοιμάζουμε μια νέα σειρά στον ΑΝΤ1. Θα είναι κωμωδία, που θα γυριστεί σε στούντιο με 3 κάμερες, όπως είχα κάνει και με τα σήριαλ "Οι Μεν και Δεν" και "Κωνσταντίνου και Ελένης". Πιστεύω ότι αυτό έχει ανάγκη ο κόσμος σήμερα”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR