counter

Πανσέληνος στο Ζυγό στις 16 Απριλίου - Πως επηρεάζει τα ζώδια;

Πανσέληνος στο Ζυγό στις 16 Απριλίου - Πως επηρεάζει τα ζώδια;
Πανσέληνος στο Ζυγό στις 16 Απριλίου - Πως επηρεάζει τα ζώδια;

 • Νιώθω έντονα εκφράζομαι συγκρατημένα

Η πρώτη Πανσέληνος της Άνοιξης πραγματοποιείται στις 16 Απριλίου στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού με το χαρακτηρισμό της ως Ροζ Πανσέληνο να τη συνοδεύει μιας και σύμφωνα με τους παλαιούς κατοίκους  της Βόρειας Αμερικής αυτή την εποχή  ανθίζει στα μέρη τους ένα συγκεκριμένο λουλούδι που έχει αυτό το υπέροχο χρώμα!  

Ωστόσο αν θέλαμε  ένα χαρακτηρισμό που να αποτυπώνει την επιρροή της συγκεκριμένης Πανσελήνου αυτός θα ήταν η Πανσέληνος των αναταράξεων καθώς το τετράγωνο της  με τον Πλούτωνα μιλά για ένα Φεγγάρι που φέρνει στην επιφάνεια τις ουσιαστικές μας επιθυμίες και ανάγκες, τα πιο βαθιά κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα… Και όχι μόνο τα φέρνει στην επιφάνεια αλλά απαιτεί και να ικανοποιηθούν εδώ και τώρα με αποτέλεσμα οι εντάσεις και οι διαφωνίες να μη λείπουν.

Προσοχή σε εξουσιαστικές  και καταπιεστικές συμπεριφορές,  ζήλειες και αντιπαραθέσεις χωρίς να μας έχουν δοθεί ουσιαστικές αφορμές.  

 • Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο στο Ζυγό;

Οι Καρκίνοι και ο Αιγόκεροι, οι Κριοί και οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών είναι αυτοί που θα αισθανθούν περισσότερο από όλους την επιρροή αυτής της Πανσελήνου αλλά και όσοι έχετε Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων

 • Οι όψεις της Πανσελήνου

Σε σχέση με τα παραπάνω, μπορούμε να ακουμπήσουμε τις ελπίδες  μας στην πολύ θετική σύνοδο Δία-Ποσειδώνα που θα αποτρέψει τα χειρότερα ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε τους λόγους και τις αιτίες για την όποια αρνητική συμπεριφορά των κοντινών μας προσώπων και έτσι να τους αντιμετωπίσουμε με κατανόηση και καλοπροαίρετη διάθεση,

Ενώ τέλος το τρίγωνο Σελήνης- Κρόνου μας βοηθά να αντιληφθούμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας αλλά και μας οπλίζει με θάρρος, δύναμη αλλά και την απαιτούμενη πειθαρχία για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις μας!   

 • Κριός:  Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο απέναντι σας ζώδιο, τον συντροφικό Ζυγό, κατά κάποιο τρόπο θα αναγκαστείτε να βάλετε νερό στο κρασί σας ( χμ, κομματάκι δύσκολο αυτό  για εσάς…) και να υποχωρήσετε σε μια διένεξη ή αντιπαράθεση που θα προκύψει με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη αν δεν θέλετε να δυσκολέψετε ακόμη περισσότερο τα πράγματα μεταξύ σας…

Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου σας φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς δεν αποκλείεται  ακόμη και  από  μια ασήμαντη αφορμή ή λόγω διαφορών σε οικονομικά θέματα να θελήσετε να διακόψετε οριστικά και θεαματικά κάποια σχέση σας, κίνηση που πολύ πιθανό να μετανιώσετε αργότερα…

 • Ταύροι:  Ο χώρος της δουλειάς  σας είναι  αυτός που δέχεται τη               μεγαλύτερη πίεση από αυτή την Πανσέληνο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ασυνεννοησία, μια δυσκολία στην επικοινωνία με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, ενδεχομένως να έρθετε αντιμέτωποι και με μια απρόκλητη επιθετικότητα εκ μέρους τους αλλά δείξτε υπομονή και πραότητα (φημίζεστε εξάλλου για αυτά τα χαρακτηριστικά σας) και σύντομα όλα θα ξεπεραστούν.  Η εμφάνιση και η φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν επίσης αυτό το διάστημα ενώ δεν πρέπει να αμελείτε και την υγεία σας!

Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια απρόοπτα γεγονότα, μια απογοήτευση ή κάποια εμπόδια που όμως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε.

 • Δίδυμοι: Η φιλοσοφία σας είναι να αντιμετωπίζετε τη ζωή σαν παιχνίδι και συνήθως το καταφέρνετε, αλλά η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σας ζορίσει αρκετά αφού απαιτεί από εσάς υπευθυνότητα και σοβαρότητα σε θέματα σχέσεων, επαφών,  Όσοι έχετε παιδιά ίσως χρειαστεί να δείξετε ένα πιο αυστηρό πρόσωπο απέναντι τους και αυτό δεν θα αρέσει ούτε σε εκείνα ούτε σε εσάς..  Αρκετοί από εσάς θα δείτε μια φιλία να εξελίσσεται σε ερωτική σχέση ενώ κάποιοι άλλοι θα αφήσετε οριστικά πίσω σας μα σχέση που δεν σας κάλυπτε πνευματικά. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας αποφορτίζουν.

Όσοι έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου σας μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν –κυρίως στα επαγγελματικά σας- αλλά και στη δυνατότητα να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα.

 • Καρκίνος: Οι σχέσεις σας με την οικογένεια αλλά και θέματα σπιτιού είναι αυτά που έρχονται στο προσκήνιο με αυτή την Πανσέληνο και απαιτούν την οριστική τους λύση! Αρκετοί από εσάς θα απομακρυνθείτε από την οικογενειακή εστία ανοίγοντας νέους δρόμους στη ζωή σας, κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε μετακόμιση ή ακόμη και για συγκατοίκηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι ο καιρός των ριζικών αλλαγών και δεν πρέπει να τις φοβηθείτε!

Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας ίσως χρειαστεί να διαλέξετε στρατόπεδο σε μια οικογενειακή αντιπαράθεση και για εσάς που δεν θέλετε να στεναχωρείτε κανένα δεν υπάρχει χειρότερο! Ωστόσο με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα θα βρείτε τα κατάλληλα λόγια να εξομαλύνετε την κατάσταση.

 • Λέων: Με την Πανσέληνο να επηρεάζει τις επαφές, τις μετακινήσεις, τον τρόπο που επικοινωνείτε αλλά και ζητήματα σε σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας ( στενοί συγγενείς, γείτονες, αδέλφια) θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε όσο και στον τρόπο που το λέτε. Ναι, εννοείται πως οι γύρω σας πρέπει να δέχονται αδιαμαρτύρητα τις απόψεις και τα θέλω σας αλλά να, είναι οι μέρες περίεργες και θα συναντήσετε αντίσταση… Είναι επίσης πολύ πιθανό να θελήσετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι αλλά μην αμελείτε τον έλεγχο του μεταφορικού σας μέσου.

Ακόμη πιο προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε θα πρέπει να είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας με την επικοινωνία σας να δοκιμάζετε ακόμη περισσότερο... Δείξτε ανοχή στις διαφορετικές από τις δικές σας απόψεις, φερθείτε με σύνεση και διπλωματία και θα βγείτε κερδισμένοι. 

 • Παρθένος: Τα οικονομικά σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν έντονα τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο. Ανήκετε στα άτομα που δεν θα κάνουν υπερβολές στην διαχείριση των οικονομικών τους και προτιμάτε να έχετε ένα σταθερό εισόδημα παρά να εμπλακείτε σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και έτσι δύσκολα θα βρεθείτε σε πραγματική δύσκολη οικονομικά θέση. Ωστόσο ίσως τώρα θελήσετε να διεκδικήσετε κάποια αύξηση ( δεν είναι όμως το σωστό timing) ή να ρυθμίσετε κάποιες παλαιότερες οφειλές σας ( εδώ είναι το σωστό timing). Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αισθανθείτε συναισθηματική ασφάλεια, σιγουριά και υποστήριξη από το ταίρι σας αλλά είναι προτιμότερο να μην το ζητήσετε με επιτακτικό τρόπο ή μην κάνετε συνεχώς παράπονα γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο  δεν επηρεάζεστε μεν από την Πανσέληνο αλλά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα  για να εκφράσετε τα θέλω σας, να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να δείτε ένα όνειρο σας να πραγματοποιείται.

 • Ζυγός:  Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σας είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών θέλοντας και μη… Νιώθετε πως θέλετε να τελειώνετε οριστικά με όλα εκείνα που δεν σας καλύπτουν, δεν σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση, δεν σας εξελίσσουν, δεν σας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Έτσι, συναισθηματικές σχέσεις που παραπαίουν θα τελειώσουν οριστικά για να αφήσουν ελεύθερο χώρο σε κάτι καινούργιο και πολύ σημαντικό που θα προκύψει παρακάτω, ενώ και κάποιες συνεργασίες είτε θα τελειώσουν είτε θα αλλάξουν μορφή.

Όσοι έχετε γενέθλια τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε εχθρότητα και εκνευρισμό στις επαφές σας με τους άλλους και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε όση γλυκύτητα και υπομονή διαθέτετε  και να περιμένετε να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες . Η συγνώμη που θα ας ζητήσουν θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή.

 • Σκορπιός: Είστε που είστε από τη φύση σας μυστικοπαθείς και κρυψίνους, έρχεται και η Πανσέληνος στο 12ο σας οίκο και σας μεταμορφώνει σε στρείδι! Ενώ έχετε έντονα συναισθήματα δυσκολεύεστε να τα εκφράσετε και συχνά γίνεστε δύσπιστοι απέναντι σε πρόσωπα που σας έχουν αποδείξει τα συναισθήματα τους.. Προσέξτε μήπως λόγω τα ψυχολογικής πίεσης που θα αισθάνεστε αυτές τις ημέρες διώξετε από κοντά σας σημαντικούς για την ευτυχία σας ανθρώπους… Φροντίστε να ξεκουράζεστε και μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να ολοκληρώσετε.

Όσοι έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας αν και δεν επηρεάζεστε ιδιαιτέρα από την Πανσέληνο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να αποφύγετε με κάθε τρόπο να κινηθείτε ύπουλα ή με παρασκηνιακό τρόπο γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

 • Τοξότης: Συνήθως είστε η χαρά της ζωής και η αισιοδοξία προσωποποιημένη αλλά η Πανσέληνος αυτή έρχεται να δοκιμάσει τις φιλικές –κυρίως- σχέσεις σας αλλά και την ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να θέσετε τα όρια σας και μην υποχωρείτε μπροστά σε πιέσεις ή συναισθηματικούς εκβιασμούς. Εξάλλου αυτοί που σας γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν αντέχετε και πολύ την πίεση… Οι στόχοι σας για το μέλλον, οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες σας δοκιμάζονται επίσης και θα πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Αυτό που σήμερα φαντάζει δύσκολο  σε λίγες ημέρες θα μπορέσετε να το βάλετε ε εφαρμογή με μεγάλη άνεση!

Αν έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την βοήθεια της συνόδου Δία-Ποσειδώνα και να κάνετε έναν ρεαλιστικό και ψύχραιμο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων στα επαγγελματικά σας. Οι πιθανότητες να τις δείτε να αποδίδουν είναι πάρα πολλές!

 • Αιγόκερως:  Με την Πανσέληνο να τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας τα περιθώρια για ψυχραιμία, κατανόηση και αυτοσυγκράτηση περιορίζονται σημαντικά και οι δύο τομείς που θα δοκιμαστούν ιδιαίτερα είναι η καριέρα και εν γένει τα επαγγελματικά σας αλλά και το σπίτι και οι απαιτήσεις απέναντι σας των μελών της οικογένειας σας.  Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που αφοσιώνονται στην εργασία και τις υποχρεώσεις τους θεωρώντας ότι οι δικοί τους άνθρωποι θα τους καταλάβουν, αλλά αυτές οι ημέρες απαιτούν από εσάς να δώσετε την προσοχή σας εκτός από τις ευθύνες της δουλειάς σας και στους αγαπημένους σας διαφορετικά θα έρθετε αντιμέτωποι με γκρίνιες και μουρμούρα και δεν έχετε χειρότερο…

Ιδίως όσοι έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας  θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μήπως με την απότομη  λη ψυχρή συμπεριφορά σας γκρεμίσετε όσα με μεγάλη προσοχή, υπομονή και επιμονή χτίσατε στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

 • Υδροχόος: Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή  κάποια σχέδια σας ή έστω να κάνετε έναν αρχικό προγραμματισμό αρκεί να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες για κάποιο  πρόσωπο που θα θελήσει να σας καθυστερήσει ή να υπονομεύσει τα σχέδια σας. Όσο και αν δεν το πιστεύετε υπάρχουν άνθρωποι που δεν σας συμπαθούν και καθόλου δεν θα τους χάλαγε να σας δημιουργήσουν προβλήματα… Αν έχετε μια υπόθεση νομική που εκκρεμεί θα την δείτε να προχωρά, ενώ αν πρέπει να κάνετε εσείς κάποιες τέτοιες  κινήσεις μην τις καθυστερείτε άλλο.

Για εσάς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου σας προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε για να αποφύγετε εντάσεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος.  Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή προγραμματίζετε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας ετοιμαστείτε για ανατροπές….

 • Ιχθείς: Προτιμάτε να ξεγλιστράτε από τα προβλήματα και τα σημαντικά θέματα της ζωής και να αφήνετε τη λύση τους στους κοντινούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν , όμως αυτή η Πανσέληνος δεν θα σας αφήσει χαλαρούς… Θέματα οικονομικά, τυχόν οφειλές, ζητήματα κληρονομικά ή φορολογικά έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν λύσεις που πρέπει να τις δώσετε εσείς και κανένας άλλος. Φροντίστε οι αποφάσεις που θα πάρετε να βασίζονται στη λογική και στο ρεαλισμό ακόμη και αν στα θέματα που προκύπτουν εμπλέκεται και ο σύντροφος σας. Να θυμάστε ότι η συναισθηματική ασφάλεια δεν εξαγοράζεται και κυρίως τη βρίσκουμε μέσα μας και όχι σε μια αγκαλιά που δεν αποδείξει την αξία της!

Όσοι έχετε γενέθλια τις τελευταίες -τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας , αν και δεν επηρεάζεστε έντονα από τη Πανσέληνο, απολαύστε τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και τα καλά που φέρνει στην προσωπική σας ζωή, αρκεί να είστε προσεκτικοί και να μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR