counter

Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα μέχρι την 1η Αυγούστου 2019. Πως μας επηρεάζει;

Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα μέχρι την 1η Αυγούστου 2019. Πως μας επηρεάζει;
Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα μέχρι την 1η Αυγούστου 2019. Πως μας επηρεάζει;

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία έχουμε πια εξοικειωθεί αρκετά, καθώς είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται 3 με 4 φορές το χρόνο. Σαν μάθημα έχουμε μάθει ήδη ότι αναμένουμε κακές συνεννοήσεις και παρανοήσεις, λανθασμένες αποστολές μηνυμάτων, σφάλματα ή και βλάβες στον ηλεκτρονικό μας εξοπλισμό, καθυστερήσεις και αναποδιές σε ταξίδια, επαγγελματικής ή προσωπικής φύσης, διαταραγμένες προσωπικές σχέσεις, κλπ.

Την φορά αυτή όμως οι συγκυρίες είναι εξαιρετικά περίπλοκες!

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ενώ είναι ήδη άλλοι τέσσερις πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση (Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας), όλοι δηλαδή οι αργοί πλανήτες εκτός του Ουρανού, που και αυτός ετοιμάζεται μέσα στον επόμενο μήνα να ακολουθήσει (έχει εισέλθει ήδη στην σκιά), τον ακολούθησε ο αστεροειδής Χείρωνας καταπόδας από τις 8 Ιουλίου, αλλά συμβαίνει και στην καρδιά της δεύτερης περιόδου των εκλείψεων του έτους.

Η δεύτερη στιγμή του έτους λοιπόν που ο Ερμής είναι στάσιμος και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, είναι στο πέρασμα της 7ης προς 8η Ιουλίου, στις 04ο27΄ του Λέοντα. Στις 19 Ιουλίου περνάει ανάδρομα στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα συνεχίσει μέχρι τα τέλη του μήνα, φτάνοντας στις 23ο56΄. Στις 1 Αυγούστου είναι και πάλι στάσιμος για να  επιστρέψει στην ορθή φορά του. Λόγω της διάχυτης ενέργειας του Καρκίνου το διάστημα αυτό, η παρούσα ανάδρομη πορεία του δεν αναμένεται να είναι από τις πιο δύσκολες, ιδίως μετά τις 19/7, καθώς θα βγάλει μια πιο παθητική πλευρά του Ερμή. Με το χάος δε που θα επικρατεί πλανητικά, και όχι μόνο, ο ανάδρομος Ερμής θα αποτελεί την μικρότερη από τις έννοιες μας αυτή την περίοδο...

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα (8 Ιουλίου) δεν βοηθάει καθόλου στο ήδη τεταμένο κλίμα και τα μπερδέματα ή τα όποια προβλήματα μπορεί να οφείλονται στην παρορμητική μας φύση, στο εγωιστικό μας πνεύμα ή στις εμμονές μας. Το δε τετράγωνο Άρη-Ουρανού (11 Ιουλίου) φέρνει δυσκολίες και καθυστερήσεις στις αλλαγές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ή ακόμη και ένα κλίμα αντιδραστικό. Συνδυασμένα με τις υπόλοιπες πλανητικές θέσεις, όψεις και διελεύσεις τις περιόδου, θα διανύσουμε μια φάση που θα πρέπει εκ των πραγμάτων να προσαρμόσουμε τα σχέδια μας στα τεκταινόμενα, γιατί δεν θα έχουμε άλλη επιλογή.   

Με την μερική σεληνιακή έκλειψη στις 16 προς 17 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά, γι' αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επικοινωνίες σας! Καλό θα είναι να αποφύγετε κουτσομπολιά την περίοδο αυτή, καθώς οι φήμες που θα ανακυκλώνονται υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι αναξιόπιστες. Εάν αφορούν δε τον επαγγελματικό σας χώρο, κρατήστε τες για τον εαυτό σας, για να μην εκτεθείτε. Εάν έχετε απορρίψει προηγουμένως μια επαγγελματική ευκαιρία και το μετανιώσατε, γιατί συνειδητοποιήσατε ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή σας, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Πανσελήνου για να διορθώσετε το σφάλμα σας. Ξεκινήστε να συλλέγετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε σε εύθετο χρόνο αυτό που επιθυμείτε.

Στις 19 Ιουλίου που περνάει ανάδρομα στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα ζώδιο του νερού, γίνονται αρκετά πιο ήπιες οι επιπτώσεις του. Επειδή όμως ο Καρκίνος ανήκει στα παρορμητικά ζώδια, μαζί με τον Κριό, το Ζυγό και τον Αιγόκερω, οι παρανοήσεις και οι προστριβές θα αφορούν αυτή τη φορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όπου θα υπάρχει μια δυναμική εξουσίας και επιβολής του ισχυρού! Με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22 Ιουλίου η  διάθεση έκφρασης και ανάμειξης στα τεκταινόμενα θα γίνει όλο και πιο έντονη. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να εξασκήσετε την υπομονή σας στον υπέρτατο βαθμό. Όσοι από εσάς έχετε πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, που αγαπά την προβολή και το προσκήνιο, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή πισωγυρίσματα στον τομέα της αναγνώρισης της προσφοράς σας ή γενικά της αναγνωρισημότητας σας. 

Η δεύτερη αυτή ανάδρομη πορεία του Ερμή αναμένεται να επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού και του σταθερού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους – Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) ή όσους έχουν πλανήτες μετά τις 13 μοίρες στα ζώδια του παρορμητικού και στις πρώτες 5 μοίρες στα ζώδια του σταθερού σταυρού. 

Καλή υπομονή λοιπόν, φίλοι! Μπόρα είναι και θα περάσει…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR