counter

Αγγελική - Spoiler: Το σοκαριστικό τροχαίο - Η Σοφία χάνει το μωρό

Αγγελική - Spoiler: Το σοκαριστικό τροχαίο - Η Σοφία χάνει το μωρό
Αγγελική - Spoiler: Το σοκαριστικό τροχαίο - Η Σοφία χάνει το μωρό

Δραματικές διαστάσεις παίρνει η ζωή της Σοφίας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Αγγελική». Έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα, η ίδια χάνει το µωρό που κυοφορεί και ο πόνος της είναι µεγάλος. Όπως θα δούµε, όµως, ο Δηµήτρης παραδέχεται στην Αθηνά πως εκείνος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου και στόχος του ήταν ο Μιχάλης. 

Aπό τη στιγµή που η Σοφία έµαθε πως είναι έγκυος, οι δυσκολίες που αντιµετωπίζει είναι πολλές. Όµως, η θέλησή της να γεννηθεί αυτό το µωρό και να καταφέρει να σταθεί µόνη της στα πόδια της για πρώτη φορά χωρίς τον Παύλο τη βοηθάει να αντεπεξέλθει σε όλα τα εµπόδια. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί και τη Σοφία Τσίρκα, αυτά που θα συμβούν στα επόµενα επεισόδια κανείς δεν µπορεί να τα προβλέψει µιας και δυστυχώς η Σοφία θα χάσει το µωρό που κυοφορεί µε έναν σοκαριστικό τρόπο.

Η αιφνίδια επίσκεψη του Παύλου

Όλα αρχίζουν όταν ο Παύλος διαπιστώνει πως η Τζένη συναντιέται για επαγγελµατικούς λόγους µε τον Στέφανο. Ο Αργυρός εξοργίζεται και το µυαλό του είναι συνεχώς στη Σοφία και στην οικογένειά τους. Κάθε µέρα που περνάει συνειδητοποιεί πως έχασε την ευτυχισµένη ζωή που είχε και τρελαίνεται. Τις επόµενες µέρες, ο Νικόλας βοηθάει τη Σοφία να στήσει το τέλειο πάρτι γενεθλίων για τη µικρή Αθηνά. Κανείς δεν έχει προσκαλέσει τον Παύλο. Όµως η αιφνίδια επίσκεψη του τελευταίου τούς αλλάζει τα σχέδια και τους χαλάει τη διάθεση. Όλη η οικογένεια καταφτάνει για να γιορτάσει τα γενέθλια της µικρής, εκτός από τον Δηµήτρη και την Αγγελική, που µένει στην έπαυλη για να τον προσέχει.

Το σοκαριστικό τροχαίο

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Παύλος ακούει κρυφά τη Σοφία να εξοµολογείται στον Νικόλα πως έχει έρθει κοντά µε τον Ανδρέα και θυµώνει. Ωστόσο, στη σκέψη πως κάποιος άλλος άντρας έχει κατακτήσει τη γυναίκα του, θολώνει και φεύγει έξαλλος για να πάει να τον βρει. Η Σοφία µε τον Νικόλα τον βλέπουν και τρέχουν πίσω του για να τον εµποδίσουν. Οι δυο τους παίρνουν το αυτοκίνητο του Μιχάλη, χωρίς την άδειά του, για να ακολουθήσουν τον Παύλο. Καθώς όµως ο Νικόλας οδηγεί µε µεγάλη ταχύτητα, διαπιστώνει πως τα φρένα είναι χαλασµένα. Ο νεαρός δεν µπορεί να ελέγξει το αυτοκίνητο µε αποτέλεσµα να έχουν ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Ο Μιχάλης στο τμήμα

Ο Νικόλας συνέρχεται γρήγορα και καλεί αµέσως ασθενοφόρο, καθώς η Σοφία είναι τραυµατισµένη. Η κοπέλα µεταφέρεται στο νοσοκοµείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι µπορούν για να σώσουν εκείνη, αλλά και το µωρό που κυοφορεί. Η Ιωάννα µαθαίνει για το ατύχηµα της Σοφίας και φεύγει για το νοσοκοµείο µε την Αθηνά και τον Στέφανο, ενώ η Κατερίνα αναγκάζεται να ενηµερώσει τον Παύλο. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητό του, όταν εµφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνοµικοί και του ζητούν να τους ακολουθήσει στο τµήµα. Από την άλλη, ο Παύλος κατηγορεί τον Νικόλα για το ατύχηµα που είχε µε τη Σοφία, αλλά εκείνος αρνείται ότι είχε πιει και επιµένει ότι είχαν πρόβληµα τα φρένα του αυτοκινήτου.

Η Σοφία χάνει το μωρό

Δυστυχώς τα νέα για τη Σοφία είναι άσχηµα. Μπορεί εκείνη να γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά οι γιατροί ενηµερώνουν την οικογένεια Αργυρού πως απέβαλε. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχηµη και η Ιωάννα προσπαθεί να τη στηρίξει µε κάθε τρόπο, ενώ εµποδίζει τον Παύλο να τη δει. Εν τω µεταξύ, η Αστυνοµία ολοκληρώνοντας την έρευνά της ανακαλύπτει ότι τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν κοµµένα και στόχος ήταν ο Μιχάλης. Οι υποψίες του Μιχάλη πέφτουν στον Δηµήτρη και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, τα επιχειρήµατά του, όµως, τής αλλάζουν γνώµη.

Ο Δημήτρης παραδέχεται την εμπλοκή του στο τροχαίο

Την ίδια υποψία έχει και η Αθηνά και απαιτεί από τον Δηµήτρη να της πει την αλήθεια. Εκείνος της δίνει µια απάντηση που την αιφνιδιάζει. Παραδέχεται πως ο ίδιος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου και η Αθηνά συνειδητοποιεί πως εξαιτίας του η Σοφία έχασε το µωρό που περίµενε. Η ίδια διαπιστώνει πως ο γιος της είναι πια αδίστακτος και επικίνδυνος και πως εξαιτίας του χάθηκε το εγγόνι της.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί!

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR