counter

Μαίρη Μηνά: Η σοκαριστική εξομολόγηση του συντρόφου της, Μιχάλη Σαράντη

Μαίρη Μηνά: Η σοκαριστική εξομολόγηση του συντρόφου της, Μιχάλη Σαράντη
Μαίρη Μηνά: Η σοκαριστική εξομολόγηση του συντρόφου της, Μιχάλη Σαράντη

Στην πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Μιχάλης Σαράντης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύντροφό του, Μαίρη Μηνά, την απώλεια της μητέρας του και τη γυμνή εμφάνισή του επί σκηνής στην παράσταση «Φαίδρα». Παράλληλα σόκαρε όταν εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν επιχείρησε να κάνει κακό στον εαυτό του.

«Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι δύο λεπτά γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους πιασάρικους ή ηδονοβλεπτικούς. Δεν είναι ταμπού. Δεν είμαι στην τηλεόραση, γιατί θα κάνω στο σινεμά μια μυθιστορηματική βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή. Δε μπορούσα να είμαι σε ένα σίριαλ που θα έχει διάρκεια ο ρόλος», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Σχετικά με τη σύντροφό του, τη Μαίρη Μηνά, ο ηθοποιός σχολίασε: «Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά. Έγινε γνωστή από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά δε μου δημιουργεί φόβο. Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου».

Κατόπιν ο Μιχάλης Σαράντης σόκαρε όταν εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια: «Δε θέλω να το πω. Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή. Την πιο άσχημη. Έχω αποπειραθεί να κάνω πολύ κακό στον εαυτό μου. Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο επάνω μπορείς να πας. Φυσικά και φοβήθηκα».

Τέλος για τον θάνατο της μητέρας του, ο Μιχάλης Σαράντης απάντησε: «Ήμουν 30 χρονών. Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της. Το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου. Υποθέτω μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Η δουλειά με βοηθάει. Η μητέρα μου είναι διαρκώς εδώ, τη μνημονεύω, τη σκέφτομαι, τη ζω, της μιλάω».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR