1) Ζεσταίνουμε το νερό μέχρι να βράσει.
2) Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το περιεχόμενο από τα δύο ζελέ με το καυτό νερό προσέχοντας να λιώσει πολύ καλά η ζελατίνη.
3) Προσθέτουμε το παγωμένο τσάι. Ανακατεύουμε καλά.
4) Βάζουμε σε ατομικά ποτήρια και προσθέτουμε τα φρούτα. Αφήνουμε να παγώσουν στο ψυγείο και σερβίρουμε.
5) Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε το ζελέ σε στρώσεις στα ποτήρια και να προσθέσουμε σιγά σιγά τα φρούτα και τα φύλλα δυόσμου για να είναι πιο εμφανίσιμο το γλυκό μας.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)