- Σε ένα μπολ ρίχνομυε το αλεύρι με το ελαιόλαδο, το αλάτι και σιγά σιγά προσθέτουμε το νερό μέχρι μα πάρουμε μια σφιχτή ζύμη.
- Ψιλοκόβουμε τις κρεμμύδες, τις αλατίζουμε και τις στύβουμε με το χέρι μας για να βγάλουν τα υγρά τους, ανακατεύουμε με λίγο μάραθο και λίγο ελαιόλαδο.
- Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγουμε με τον πλάστη σε μικρά και λεπτά φύλλα.
- Τα γεμίζουμε με την γέμιση από τα χόρτα μέχρι τη μέση και τα διπλώνουμε στα δυο σε μεγάλα μισοφέγγαρα, πιέζουμε τις άκρες, και τις τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο.
Πηγή: www.mirsini.gr