counter

Χταποδοσαλάτα µε πιπεριές και τσίλι

Χταποδοσαλάτα µε πιπεριές και τσίλι
Χταποδοσαλάτα µε πιπεριές και τσίλι

  • Βράζετε το χταπόδι µε 1 ποτήρι νερό, το ξίδι και το σκόρδο προσθέτοντας τα µυρωδικά της επιλογής σας (δαφνόφυλλα ή δεντρολίβανο).

  • Όταν το χταπόδι βράσει, σουρώνετε τα υγρά του, τα οποία κρατάτε στην άκρη, και το ψιλοκόβετε.

 

  • Ψιλοκόβετε και τα υπόλοιπα υλικά (τα µυρωδικά πάρα πολύ και τα λαχανικά σε µικρούς κύβους) και τα ανακατεύετε µε το χταπόδι.

  • Ανακατεύετε το ζωµό που έχετε κρατήσει µε το ελαιόλαδο και τη µουστάρδα και περιχύνετε.

 

  • Σερβίρετε µε ψιλοκοµµένα ντοµατίνια ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας.

 


Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδα www.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr. Κάντε like στο FthisGR στο Facebook και στείλτε τις δικές σας απορίες- ερωτήσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR