X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Χταπόδι με πιπεριές Φλωρίνης & γλυκό κρασί

Χταπόδι με πιπεριές Φλωρίνης & γλυκό κρασί

  • Χωρίστε τα πλοκάµια από το χταπόδι και σοτάρετε σε ένα τηγάνι µε πολύ δυνατή φωτιά.

 

  • Σε µια κατσαρόλα σοτάρετε ελαφρά το κρεµµύδι και το σέλερι ψιλοκοµµένα.

 

  • Ρίξτε µέσα το χταπόδι ενώ έχει πάρει έντονο κόκκινο χρώµα και σβήστε µε το κρασί. Προσθέστε τις πατάτες καθαρισµένες και κοµµένες σε µεγάλα κοµµάτια και τις πιπεριές Φλωρίνης ολόκληρες. Ρίξτε ένα ποτήρι νερό, σκεπάστε µε το καπάκι και βράστε σε πολύ χαµηλή φωτιά για 45 λεπτά µέχρι να µαλακώσει το χταπόδι. Προσθέστε νερό αν χρειαστεί.

 

  • Τέλος, προσθέστε τον δυόσµο ψιλοκοµµένο, πιπέρι και ελέγξτε το αλάτι.

 

 

Κόστος συνταγής: 14€  

Πηγή: Περιοδικό

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)