- Ρίχνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο, μαζί με το βούτυρο και ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά, καρυκεύετε τις μπριζόλες και τις βάζετε στο τηγάνι.
- Μετά από 2-3 λεπτά γυρίζετε τις μπριζόλες να ψηθούν και από την άλλη μεριά.
- Προσθέτετε ολόκληρες τις σκελίδες, το φασκόμηλο και σβήνετε με την μαυροδάφνη.
- Αποσύρετε τις μπριζόλες σε ένα πιάτο και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο, ρίχνετε τα μανιτάρια σε φέτες, το μήλο σε φέτες, το ραντίτσιο ψιλοκομμένο, καρυκεύετε, προσθέτετε λίγο θυμάρι και μηλόξυδο.
- Σερβίρετε τις μπριζόλες με την ζεστή σαλάτα μήλου.!
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.