Χοιρινά σουβλάκια
- 500 γραμ. χοιρινό χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε κύβους
- 6 σκελίδες σκόρδο
- 1κ.σ νιφάδες τσίλι
- 1κ.σ μαραθόσπορος
- 1κ.γ. πάπρικα
- Ξύσμα και χυμός λεμονιού
- 1 ματσάκι φρέσκος, ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 1κ.σ. ξηρό σέρι
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο, μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30 λεπτά τουλάχιστον.
Κατόπιν, περνάμε το κρέας από τα ξυλάκια τα οποία έχουμε μουσκέψει πιο πριν για 30 λεπτά σε κρύο νερό. Ψήνουμε σε τηγάνι για περίπου 10 λεπτά και σερβίρουμε με ανάμεικτη σαλάτα.