X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Χοιρινά σουβλάκια

  • 500 γραμ. χοιρινό χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε κύβους
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • 1κ.σ νιφάδες τσίλι
  • 1κ.σ μαραθόσπορος
  • 1κ.γ. πάπρικα
  • Ξύσμα και χυμός λεμονιού
  • 1 ματσάκι φρέσκος, ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1κ.σ. ξηρό σέρι
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο, μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30 λεπτά τουλάχιστον.

Κατόπιν, περνάμε το κρέας από τα ξυλάκια τα οποία έχουμε μουσκέψει πιο πριν για 30 λεπτά σε κρύο νερό. Ψήνουμε σε τηγάνι για περίπου 10 λεπτά και σερβίρουμε με ανάμεικτη σαλάτα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)