counter

Χειροποίητο παστέλι με ξηρούς καρπούς

Χειροποίητο παστέλι με ξηρούς καρπούς
Χειροποίητο παστέλι με ξηρούς καρπούς

  • ∆ιαλύστε µέσα στο κρύο νερό το κορν φλάουρ για να µη σβολιάσει. Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το µέλι, τη ζάχαρη και το νερό µε το κορν φλάουρ.

 

  • Βράστε σε µέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Ρίξτε µέσα στο κατσαρολάκι τους ξηρούς καρπούς και ανακατέψτε µε µια κουτάλα.

 

  • Απλώστε οµοιόµορφα πάνω σε λαδόκολλα ή λαδωµένη λαµαρίνα και αφήστε για λίγη ώρα να κρυώσει.

 

  • Κόψτε σε σχήµατα ή ακανόνιστα κοµµάτια. Συντηρήστε τα παστέλια µέσα σε λαδόκολλα.

  

 

Κόστος συνταγής: 8€   

Πηγή: Περιοδικό mytv

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR