- Καθαρίστε, βγάλτε τον πυρήνα από τα µήλα και κόψτε τα στα 8. Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι µαζί µε τη ζάχαρη, το νερό και µαγειρέψτε µε καπάκι σε πολύ χαµηλή φωτιά για 10 λεπτά.
- Σουρώστε και γεµίστε στα ¾ τις κούπες του καφέ. Βάλτε τα υλικά για το µπισκότο στο µίξερ ή ανακατέψτε καλά µε τα χέρια σας µέσα σε ένα µπολ.
- Πασπαλίστε τα µήλα µε το τρίµµα και ψήστε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C για 25 περίπου λεπτά. Αφήστε λίγο να κρυώσουν και καλή απόλαυση!
Κόστος συνταγής: 6€
Πηγή: Περιοδικό