- Ανοίγετε τα φύλλα κρούστας και τυλίγεται μέσα τις μπάλες παγωτού, σε φακελάκια.
- Τυλίγεται τα φακελάκια σε μεμβράνη και τα τοποθετείτε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
- Για να κάνετε το σιρόπι καραμέλας, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε την ζάχαρη μέχρι να λιώσει και να πάρει καστανοκόκκινο χρώμα, προσθέτετε το νερό και ανακατεύετε να λιώσει η καραμέλα.
- Σιγοβράζεται για 3 - 5 λεπτά, μέχρι να πήξει (αν έχετε θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής να φτάσει τους 105 βαθμούς) και κατεβάζετε από την φωτιά.
- Ζεσταίνετε σε μία βαθιά κατσαρόλα αρκετό λάδι και τηγανίζετε το παγωτό για ένα λεπτό περίπου, μέχρι να ροδοκοκκινίσει εξωτερικά.
- Βγάζετε με μια τρυπητή κουτάλα σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρετε αμέσως.
- Γαρνίρετε με σιρόπι καραμέλας, ανακατεμένο με φράουλες, φυλλαράκια δυόσμου και άχνη ζάχαρη.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στοblogstonatmo.