X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Ταλιατέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια, δεντρολίβανο και σαφράν.

Ταλιατέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια, δεντρολίβανο και σαφράν.

  • Βράζετε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε άφθονο αλατισμένο νερό. Ωστόσο κόβετε τα φιλέτα σε μικρά μακρόστενα κομμάτια. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο, με τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά να ροδίσουν. Σβήνετε με το κονιάκ και αφήνετε το οινόπνευμα να εξατμιστεί για 2-3 λεπτά.

 

  • Αμέσως προσθέτετε το δεντρολίβανο και τον ζωμό κοτόπουλου. Σιγοβράζετε για 7 λεπτά. Ρίχνετε το σαφράν και την κρέμα γάλακτος. Συνεχίζετε το βράσιμο για 3-4 λεπτά, ωστόσο αλατοπιπερώνετε και διορθώνετε την γεύση. Σουρώνετε τις ταλιατέλες και τις ρίχνετε μέσα στην σάλτσα με το κοτόπουλο. Ανακατεύετε και σερβίρετε με μπόλικη παρμεζάνα.

 

 

Πηγή: www.mirsini.gr

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)