- Βράζετε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε άφθονο αλατισμένο νερό. Ωστόσο κόβετε τα φιλέτα σε μικρά μακρόστενα κομμάτια. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο, με τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά να ροδίσουν. Σβήνετε με το κονιάκ και αφήνετε το οινόπνευμα να εξατμιστεί για 2-3 λεπτά.
- Αμέσως προσθέτετε το δεντρολίβανο και τον ζωμό κοτόπουλου. Σιγοβράζετε για 7 λεπτά. Ρίχνετε το σαφράν και την κρέμα γάλακτος. Συνεχίζετε το βράσιμο για 3-4 λεπτά, ωστόσο αλατοπιπερώνετε και διορθώνετε την γεύση. Σουρώνετε τις ταλιατέλες και τις ρίχνετε μέσα στην σάλτσα με το κοτόπουλο. Ανακατεύετε και σερβίρετε με μπόλικη παρμεζάνα.
Πηγή: www.mirsini.gr