- Αφού τα καθαρίσετε, κόψτε τα λάχανα και το καρότο όσο πιο λεπτά µπορείτε µε ένα κοφτερό µαχαίρι.
- Χωρίστε τα φιλέτα σε µικρές µερίδες υπολογισµένες για να χωράνε µέσα στα τάκος. Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, αλατίστε το ψάρι και σοτάρετε γυρνώντας το όσο το δυνατόν λιγότερες φορές. Όταν είναι έτοιµο το ψάρι, τοποθετήστε το πάνω σε απορροφητικό χαρτί για λίγα λεπτά.
- Σε ένα µπολ ρίξτε το γιαούρτι, το ξύσµα και τον χυµό από το µοσχολέµονο, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε 4 τάκος σε µια πιατέλα, βάλτε πρώτα τη σάλτσα στη βάση για να είναι ασφαλή και συνεχίστε µε τα υπόλοιπα υλικά, λαχανικά και ψάρι. Ψιλοκόψτε το πράσινο µέρος από το φρέσκο κρεµµύδι σε πολύ λεπτές φέτες και απλώστε πάνω από όλα τα υλικά.
- Σερβίρετε άµεσα και απολαύστε.
Κόστος συνταγής: 6€
Πηγή: Περιοδικό