X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Συνταγή για πέρκα με ντομάτα και κρούστα από ελιά Καλαμάτας

Συνταγή για πέρκα με ντομάτα και κρούστα από ελιά Καλαμάτας

Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε πέρκα με ντομάτα και κρούστα από ελιά Καλαμάτας στην εκπομπή της ΕΡΤ "Π.Ο.Π Μαγειρική".

Πέρκα με ντομάτα και κρούστα από ελιά Καλαμάτας - Υλικά:

  • 800 γρ. πέρκα
  • 100 γρ. ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσια
  • 300 γρ. ντομάτες
  • 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2-3 κ.σ. μαϊντανό
  • 80 ml λευκό κρασί
  • Αλάτι πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Ο Νικόλας Σακελλαρίου μας έδεικε τη συνταγή για πέρκα με ντομάτα και κρούστα από ελιά Καλαμάτας:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)