Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε μπιφτέκια γεμιστά με κασέρι και γλυκοπατάτες στο φούρνο, στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Υλικά για τον κιμά
- 750 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς ελιά
- 1 ασπράδι αβγού
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 5 κ.σ. ξερό ψωμί του τοστ χωρίς κόρα τριμμένο στον τρίφτη
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 200 γρ. κασέρι
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κ.σ. λάδι
- 1 τομάτα τριμμένη
Υλικά για τις γλυκοπατάτες
- 4 γλυκοπατάτες
- 1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
- 1 ½ κ.γλ. πάπρικα καπνιστή
- ½ κ.γλ. πιπέρι καγιέν
- θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τον Πέτρο Συρίγο να φτιάχνει τη συνταγή της ημέρας:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)