Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε λαζάνια στο φούρνο με σπανάκι και ρικότα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Υλικά για τη γέμιση:
- 650 γρ. ρικότα
- 2 κιλά φρέσκο σπανάκι ψιλοκομμένο
- 60 γρ. φρέσκο βούτυρο
- ½ λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο
- 150 γρ. παρμεζάνα
- 2 μεγάλα αυγά
- ½ κ.γλ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
Υλικά για την σύνθεση:
- 20 ξερά λαζάνια
- 4 κούπες μπεσαμέλ
- 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 30 γρ. φρέσκο βούτυρο κομμένο σε μικρούς κύβους
-
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)