Για την κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο
- 1.200 γρ. κολοκυθάκια (τρυφερά)
- 5 αυγά (χτυπημένα)
- 300 γρ. φέτα σε τρίμματα
- 300 γρ. φρέσκο ανθότυρο
- 160 γρ. καλαμποκάλευρο ή 1 φακελάκι φρυγανιά
- 2 κ.σ. άνηθο (ψιλοκομμένο)
- 2 κ.σ. δυόσμο (ψιλοκομμένο)
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια (με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα)
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Για το ταψί
- Λίγο ελαιόλαδο
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να φτιάχνει τη συνταγή της ημέρας: