O Πέτρος Συρίγος έφτιαξε κις λορέν με μπέικον και καπνιστό τυρί στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.
Κις λορέν με μπέικον και καπνιστό τυρί - Υλικά για τη ζύμη:
- 320 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 1 κ.γλ. ζάχαρη
- 220 γρ. βούτυρο παγωμένο σε κυβάκια
- 4 κ.σ. παγωμένο νερό
- 200 γρ.
Κις λορέν με μπέικον και καπνιστό τυρί - Υλικά για τη γέμιση:
- μπέικον ψιλοκομμένο σε κομμάτια 2 εκατοστών
- 200 γρ. χοιρομέρι ψιλοκομμένο σε κομμάτια 2 εκατοστών
- ½ μεγάλο λευκό κρεμμύδι σε κύβους
- 10 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 100 γρ. μετσοβόνε τριμμένο
- 300 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 4 αβγά μεγάλα
- 1/2 κ.γλ. αλάτι
- 1/2 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Πέτρο Συρίγο να φτιάχνει τη συνταγή της ημέρας:
Νέο FTHIS APP!
Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)