O Πέτρος Συρίγος έφτιαξε κεμπάπ γιαουρτλού στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.
Υλικά για τα κεμπάπ:
- 1 κιλό κιμάς (60% μοσχάρι, 40% αρνί)
- 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
- 1 κρεμμύδι
- 4 κ.σ. μαϊντανό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γλ. πάπρικα καπνιστή
- 1 κ.γλ. κύμινο
- 1 κ.γλ. κόλιανδρο τριμμένο
- 1/4 κ.γλ. τσιμένι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 φέτες του τοστ
- 1 ασπράδι αβγού
Υλικά για τη σάλτσα ντομάτας:
- 400-500 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κ.γλ. ζάχαρη
- 100 γρ. βούτυρο
- 1 κύβο λαχανικών
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- κύμινο
Υλικά για τη σάλτσα γιαουρτιού:
- 350 γρ. γιαούρτι
- 2 κ.σ. ξύδι λευκό
- 4 κ.σ. ζεστό νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Πέτρο Συρίγο να φτιάχνει τη συνταγή της ημέρας:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)