X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Συνταγή για κέικ με κουμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού

Συνταγή για κέικ με κουμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού

Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε κέικ με κουμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού στην εκπομπή της ΕΡΤ "Π.Ο.Π Μαγειρική".

Κέικ με κουμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού - Υλικά:

  • 300 γρ. κουμ κουάτ Κέρκυρας
  • 260 γρ. αλεύρι
  • 250 ζάχαρη
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 100 φρ. γιαούρτι
  • 3 αβγά
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μας δείχνει τη συνταγή για κέικ με κουμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)