X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά

Συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά

Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά στην εκπομπή της ΕΡΤ "Π.Ο.Π Μαγειρική".

Συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά - Υλικά:

  • 600 γρ. Γραβιέρα Αγράφων
  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 4 αβγά
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 250 ml. γάλα
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 φέτες γαλοπούλα
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • Αλάτι - Πιπέρι

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μας δείχνει τη συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)