- Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα λίγο νερό και προσθέτουμε την ζάχαρη και τον μισό χυμό λεμονιού. Το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Προς το τέλος, ρίχνουμε και το μέλι και το αφήνουμε να βράσει για λίγο, προσθέτοντας και τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού.
- Το βγάζουμε από την φωτιά, μόλις πάρει βράση. Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη το καρύδι, την φρυγανιά, το γαρύφαλλο και το μοσχοκάρυδο και τα περιχύνουμε με το σιρόπι, ανακατεύοντας καλά. Το αφήνουμε για 15 λεπτά να κρυώσει.
- Το απλώνουμε σε μια λεία επιφάνεια, ρίχνουμε ανθόνερο και το πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Απλώνουμε πάνω τη γέμιση, σε 4 σημεία και τα απλώνουμε καλά, να γίνει παραλληλόγραμμο.
- Το στρώνουμε λίγο από πάνω με ροδόνερο και το πατάμε καλά, με την βοήθεια ενός πλάστη. Τέλος, το πασπαλίζουμε με το σουσάμι, μέχρι να το καλύψουμε όλο. Το αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά και το κόβουμε με μπακλαβαδωτά κομμάτια.
Πηγή: www.mirsini.gr