- Αρχικά πλένετε καλά τις σουπιές εξωτερικά µόνο, πολύ προσεκτικά (δεν θέλουµε να σπάσει το µελάνι).
- Αλατοπιπερώστε και σοτάρετε σε ένα τηγάνι µε λίγο ελαιόλαδο, βάλτε το καπάκι και ψήστε µέχρι να σπάσει ο σάκος µε το µελάνι.
- Χαµηλώστε τη φωτιά και γυρίστε από την άλλη πλευρά. Τέλος, σβήνετε µε το λευκό κρασί και το ξίδι και περιµένετε να δέσει λίγο η σάλτσα.
- Βγάλτε το κεντρικό κόκαλο και σερβίρετε σαν ορεκτικό ή µαζί µε µια πράσινη σαλάτα.
Κόστος συνταγής: 18€
Πηγή: Περιοδικό