- Βάζουμε το μελάνι απ’ τις σουπιές σε 1,5 λίτρο νερό.
- Κόβουμε τις σουπιές σε μικρά τετραγωνάκια.
- Τις σοτάρουμε στο ελαιόλαδο μαζί με το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι.
- Τις σβήνουμε με το κρασί, αφήνομε 2-3 να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τα ντοματίνια και τις ντομάτες.
- Ρίχνουμε το μελάνι μαζί με το νερό , αλάτι, πιπέρι και μια πρέζα ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε και μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα μακαρόνια για 6’ με 7’ λεπτά.
Πηγή: www.mirsini.gr