- Καθαρίστε καλά όλα τα λαχανικά και κόψτε τα σε ακανόνιστα σχήµατα.
- Σε µια κατσαρόλα ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το τσορίθο ψιλοκοµµένο.
- Όταν αρχίσει να παίρνει σκούρο χρώµα, προσθέστε τα κρεµµύδια και σοτάρετε µαζί σε χαµηλή φωτιά µέχρι να µαλακώσουν.
- Ρίξτε στην κατσαρόλα τα υπόλοιπα λαχανικά µαζί µε το νερό. Βράστε περίπου για µία ώρα σε µέτρια φωτιά και αφήστε να πέσει λίγο η θερµοκρασία.
- Περάστε αυτό το µείγµα από το µίξερ µέχρι να γίνει κρέµα. Όταν έρθει η ώρα να σερβίρετε, βάλτε τη σούπα πάλι στην κατσαρόλα να πάρει µια βράση και ρίξτε κρέµα και βούτυρο. Ελέγξτε το αλάτι, γαρνίρετε µε ροδέλες τσορίθο και σερβίρετε.
Κόστος συνταγής: 7€
Πηγή: Περιοδικό