Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτιαξε σουφλέ μελιτζάνας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.
Για τις μελιτζάνες
- 6 μελιτζάνες φλάσκες
- Λίγες σταγόνες βαλσαμικό ξύδι
- Λίγο ελαιόλαδο
- Λίγο φρέσκο θυμάρι
- Αλάτι
- Πίπέρι
Για τον κιμά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 κρεµµύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελ. σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπερι
Για τις στρώσεις στο ταψί
- 1/2 φλ. τριμμένη φρυγανιά ή τρίμματα ψωμιού
- 2 ντομάτες ώριμες κατακόκκινες κομμένες σε φέτες
- 250 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο
- 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 1 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριµµένη ή ψίχουλα ψωμιού
- 2 κ.σ. παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
Για την κρέμα
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 3 αυγά μεγάλα
- 1/2 φλ. φρέσκο γάλα
- Αλάτι
- Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μας φτιάχνει τη συνταγή για το σουφλέ Μελιτζάνας:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)