X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Σολομός σε σουβλάκι από λεμονόχορτο

Σολομός σε σουβλάκι από λεμονόχορτο

  • ∆ιαµορφώστε τις κορφές από το λεµονόχορτο για να είναι µυτερές και κόψτε τη ρίζα τους. Κόψτε στη µέση κατά µήκος και κάθετα για να έχετε 16 σουβλάκια.

 

  • Καθαρίστε καλά τον σολοµό από δέρµα και κόκαλα και κόψτε σε κοµµάτια των 3 εκατοστών περίπου.

 

  • Περάστε το κάθε λεµονόχορτο µέσα από ένα κοµµάτι ψαριού, αλατίστε, λαδώστε και ψήστε σε καυτό ριγωτό τηγάνι ή στη σχάρα προσεκτικά.

  • Σε ένα µπολάκι ανακατέψτε την ξινή κρέµα µε τον χυµό λεµόνι και τον άνηθο ψιλοκοµµένο.

  • Σερβίρετε σε πιατέλα και συνοδεύετε µε τη σάλτσα.

 

 

Κόστος συνταγής: 8€ 

Πηγή: Περιοδικό

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)