- ∆ιαµορφώστε τις κορφές από το λεµονόχορτο για να είναι µυτερές και κόψτε τη ρίζα τους. Κόψτε στη µέση κατά µήκος και κάθετα για να έχετε 16 σουβλάκια.
- Καθαρίστε καλά τον σολοµό από δέρµα και κόκαλα και κόψτε σε κοµµάτια των 3 εκατοστών περίπου.
- Περάστε το κάθε λεµονόχορτο µέσα από ένα κοµµάτι ψαριού, αλατίστε, λαδώστε και ψήστε σε καυτό ριγωτό τηγάνι ή στη σχάρα προσεκτικά.
- Σε ένα µπολάκι ανακατέψτε την ξινή κρέµα µε τον χυµό λεµόνι και τον άνηθο ψιλοκοµµένο.
- Σερβίρετε σε πιατέλα και συνοδεύετε µε τη σάλτσα.
Κόστος συνταγής: 8€
Πηγή: Περιοδικό