- Καθαρίστε καλά τη ρόκα και αφήστε την 20 λεπτά σε παγωµένο νερό να «ζωντανέψει».
- Καθαρίστε το µάνγκο και το αβοκάντο και κόψτε τα σε λεπτές µακρόστενες φέτες.
- Βάλτε τα καρύδια σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C για 8 λεπτά (οι ξηροί καρποί για να βγάλουν τα έλαια και τη γεύση τους χρειάζονται ψήσιµο).
- Σε ένα µίξερ ρίξτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και χτυπήστε µέχρι να οµογενοποιηθεί το µείγµα.
- Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα µεγάλο µπολ –ρόκα, µάνγκο, αβοκάντο, καρύδια και σάλτσα–, ανακατέψτε µε τα χέρια σας και σερβίρετε σε ατοµικά πιάτα.
Κόστος συνταγής: 6€
Πηγή: Περιοδικό