Σαλάτα με ψητό χταπόδι, ντομάτα & ρόκα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, 10:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Σαλάτα με ψητό χταπόδι, ντομάτα & ρόκα Προθερµάνετε τον φούρνο στους 180°C. Κόψτε τα πλοκάµια από το χταπόδι και σοτάρετε σε µεγάλο τηγάνι µε λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Τοποθετήστε απευθείας στη σχάρα του φούρνου σας ενώ από κάτω έχετε τοποθετήσει ένα ταψί µε νερό. Ψήστε για 35 µε 45 λεπτά ή µέχρι να µαλακώσει το χταπόδι. Βγάλτε και κόψτε σε λωρίδες. Πλύνετε καλά τη ρόκα σε κρύο νερό και κρατήστε µόνο τα φύλλα. Στραγγίστε και βάλτε σε ένα µπολ. Ρίξτε τα ντοµατίνια κοµµένα στη µέση, το αγγουράκι ψιλοκοµµένο, ελαιόλαδο, ξίδι, τη φρέσκια ρίγανη και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε. Κόστος συνταγής: 8€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Σάββας Γκέντσογλου: Η Αγγελική Ηλιάδη τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor
VIDEOS/ Ναταλία Γερμανού για ανακοίνωση χωρισμού Οικονομάκου - Μιχόπουλου: "Πάντα θα με ξενίζει το γεγονός ότι..."
BEAUTY Ζέτα Μακρυπούλια: "Υπέκυψε" κι εκείνη στο glass nail trend - Το χρώμα στα νύχια της σαρώνει στα trends