Σαλάτα με κους κους, παντζάρι & δυόσμο Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, 21:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Σαλάτα με κους κους, παντζάρι & δυόσμο Πλύνετε τα παντζάρια και βράστε σε ένα κατσαρολάκι µε νερό και αλάτι µέχρι να µαλακώσουν. Παράλληλα σε µια κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε το σκόρδο τριµµένο και ρίξτε το κους κους. Καβουρδίστε για 2 λεπτά και προσθέστε την ανάλογη ποσότητα νερού που αναγράφεται στη συσκευασία. Αποσύρετε από τη φωτιά και σκεπάστε µε καπάκι ή µεµβράνη περιτυλίγµατος. Αφήστε να µαγειρευτεί. Κρυώστε τα παντζάρια και κόψτε τα σε κυβάκια. Όταν το κους κους είναι έτοιµο, βγάλτε το καπάκι και «σπάστε» µε µια πιρούνα. Βάλτε σε ένα µπολ το κους κους, τα παντζάρια, τον δυόσµο ψιλοκοµµένο, το ξύσµα λεµονιού, αλάτι, πιπέρι και αρκετό ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και διατηρήστε στο ψυγείο. Κόστος συνταγής: 5€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvMY COOKINGΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με την σύντροφο του γιου της - "Είναι μαζί 1,5 χρόνο"
NEWS/ Νίκος Οικονομόπουλος: Έδωσε στον βαφτισιμιό του και γιο των Σταθοκωστόπουλου & Σιαμπάνη την λαμπάδα του για το Πάσχα (Βίντεο)
NEWS/ Δήμητρα Λιάνη για Νίκο Παπανδρέου: "Μπήκε μέσα στο σπίτι μας με τον Ανδρέα, έλυσε τη ζώνη του και έκανε ότι θα με χτυπήσει"
NEWS/ Νίκος Γεωργιάδης: "Η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο"
NEWS/ Νίκος Γεωργιάδης: "Η Κατερίνα Καινούργιου δε μπορούσε να μιλήσει από τα αναφιλητά" - Τι ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο
FASHION Φαίη Σκορδά: Με τσάντα αξίας 1.450 ευρώ & το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα σε βραδινή της έξοδο (Photos)