X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Σαλάτα με αντζούγιες, ελιές & μοτσαρέλα

Σαλάτα με αντζούγιες, ελιές & μοτσαρέλα

  • Βγάλτε τα φύλλα από τη λόλα και αφήστε τα ολόκληρα σε ένα µπολ µε παγωµένο νερό για να ζωντανέψουν.

  • Καθαρίστε τις αντζούγιες από τυχόν κόκαλα και αφήστε τες στην άκρη. Σε ένα µικρό µίξερ βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και χτυπήστε καλά µέχρι να δηµιουργηθεί ένα οµοιόµορφο µείγµα.

  • Κόψτε τη λόλα σε χοντρά κοµµάτια µε τα χέρια σας και όχι µε µαχαίρι γιατί το µέταλλο οξειδώνει πολύ έντονα τα ευαίσθητα φύλλα της και τοποθετήστε µέσα σε ένα βαθύ µπολ.

  • Κόψτε τη µοτσαρέλα σε µεγάλα κυβάκια και προσθέστε στο µπολ. Τέλος, ρίξτε την κάππαρη, τις ελιές, τις καθαρισµένες αντζούγιες και τη σάλτσα.

 

  • Ανακατέψτε µε τα χέρια σας πολύ καλά όλα τα υλικά, µοιράστε σε δυο πιάτα και γαρνίρετε µε χοντροκοµµένη ντοµάτα και φύλλα βασιλικού.

 

Κόστος συνταγής: 8€ 

Πηγή: Περιοδικό

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)