X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Σαλάτα καβούρι με μάνγκο & αβοκάντο

Σαλάτα καβούρι με μάνγκο & αβοκάντο

  • Σε ένα βαζάκι ρίξτε τα υλικά για τη σάλτσα µε το τσίλι και την πιπερόριζα ψιλοκοµµένα, βάλτε καπάκι και ανακινήστε καλά.

 

  • Καθαρίστε το µάνγκο, βγάλτε τη σάρκα και κόψτε σε µικρά κυβάκια. Κόψτε το αβοκάντο στη µέση, µε τη λάµα ενός µαχαιριού καρφώστε το κουκούτσι για να το βγάλετε πιο εύκολα, καθαρίστε και κόψτε επίσης σε κυβάκια.

 

  • Ανακατέψτε σε ένα µπολ την καβουρόψιχα µε τη µισή σάλτσα. Βάλτε ένα τσέρκι διαµέτρου περίπου 5 εκατοστών πάνω σε ένα πιάτο, µε ένα κουτάλι γεµίστε τη βάση µε µάνγκο, συνεχίστε µε το αβοκάντο και τέλος την καβουρόψιχα.

 

  • Γαρνίρετε µε πράσινα φύλλα µαρουλιού ή ρόκας και περιχύστε µε λίγη από τη σάλτσα.

 

  • Επαναλάβετε το ίδιο άλλες 3 φορές. Αν δεν έχετε τσέρκι, χρησιμοποιήστε ένα ωραίο χαμηλό ποτήρι και σερβίρετε αµέσως ή κρατήστε στο ψυγείο.

 

 

Κόστος συνταγής: 15€ 

Πηγή: Περιοδικό

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)