- Σε ένα βαζάκι ρίξτε τα υλικά για τη σάλτσα µε το τσίλι και την πιπερόριζα ψιλοκοµµένα, βάλτε καπάκι και ανακινήστε καλά.
- Καθαρίστε το µάνγκο, βγάλτε τη σάρκα και κόψτε σε µικρά κυβάκια. Κόψτε το αβοκάντο στη µέση, µε τη λάµα ενός µαχαιριού καρφώστε το κουκούτσι για να το βγάλετε πιο εύκολα, καθαρίστε και κόψτε επίσης σε κυβάκια.
- Ανακατέψτε σε ένα µπολ την καβουρόψιχα µε τη µισή σάλτσα. Βάλτε ένα τσέρκι διαµέτρου περίπου 5 εκατοστών πάνω σε ένα πιάτο, µε ένα κουτάλι γεµίστε τη βάση µε µάνγκο, συνεχίστε µε το αβοκάντο και τέλος την καβουρόψιχα.
- Γαρνίρετε µε πράσινα φύλλα µαρουλιού ή ρόκας και περιχύστε µε λίγη από τη σάλτσα.
- Επαναλάβετε το ίδιο άλλες 3 φορές. Αν δεν έχετε τσέρκι, χρησιμοποιήστε ένα ωραίο χαμηλό ποτήρι και σερβίρετε αµέσως ή κρατήστε στο ψυγείο.
Κόστος συνταγής: 15€
Πηγή: Περιοδικό