- Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε σε μέτρια φωτιά το ρύζι με 3½ φλ. του καφέ νερό και μια πρέζα αλάτι, για 10 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να απορροφήσει το νερό του.
- Σε ½ φλιτζ. κρύο γάλα διαλύετε το κορν φλάουρ. Σε μια κατσαρόλα βράζετε το υπόλοιπο γάλα με τη βανίλια, τον κρόκο Κοζάνης και το μέλι.
- Μόλις πάρει βράση ρίχνετε το ρύζι ( αν του έχει απομείνει λίγο νεράκι δεν πειράζει ) και το γάλα με το κορν φλάουρ.
- Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει. Προσοχή όμως, μην το αφήσετε να πήξει πολύ.
- Το κατεβάζετε από τη φωτιά και το μοιράζετε σε μπολ.
- Το σερβίρετε με την κανέλα και τα τριμμένα καρύδια.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στο blogstonatmo.