- Προθερµάνετε τον φούρνο στους 170°C. Βουτυρώστε 6 ατοµικά πυρίµαχα σκεύη (κούπες του καφέ). Σε ένα µεγάλο µπολ ανακατέψτε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το ξύσµα και τους κρόκους από τα αυγά.
- Προσθέστε το αλεύρι κοσκινισµένο, τον χυµό λεµονιού και το γάλα και συνεχίστε το ανακάτεµα. Βάλτε τα ασπράδια στο µίξερ και χτυπήστε µέχρι να δηµιουργηθεί µαρέγκα. Με µια σπάτουλα ανακατέψτε µε το υπόλοιπο µείγµα σε τρεις δόσεις.
- Σε ένα µεγάλο ταψί βάλτε τις βουτυρωµένες κούπες, µοιράστε το µείγµα και βάλτε στο σκεύος βραστό νερό που να φτάνει µέχρι τη µέση τουλάχιστον. Ψήστε χωρίς να σκεπάσετε για 45 λεπτά.
Κόστος συνταγής: 4€
Πηγή: Περιοδικό