- Ψήστε τις φέτες ψωµιού σε φρυγανιέρα, φούρνο ή τοστιέρα για να κάνει κρούστα εξωτερικά και να βγάλει τη φρεσκάδα του.
- Σε ένα µπολ ανακατέψτε καλά το µασκαρπόνε µαζί µε τον χυµό από το λεµόνι και λίγο φρεσκοτριµµένο πιπέρι.
- Με ένα κουτάλι απλώστε σε ένα από τα δυο ψωµιά που θα χρησιµοποιήσετε για το σάντουιτς το τυρί κρέµα, τοποθετήστε τον σολοµό και µοιράστε πάνω του οµοιόµορφα το ξύσµα λεµονιού.
- Τρίψτε πάλι λίγο πιπέρι και βάλτε τα φύλλα από την baby ρόκα και την ντοµάτα κοµµένη σε πολύ λεπτές φέτες. Αν το ψωµί είναι ακόµη ζεστό, στη βάση του πιάτου βάλτε ένα κοµµάτι απορροφητικό χαρτί για να αποφύγετε να πανιάσει λόγω της υγρασίας του.
- Κόψτε στη µέση και δοκιµάστε το για πρωινό ή σνακ κατά τη διάρκεια της ηµέρας σας.
Κόστος συνταγής: 5€
Πηγή: Περιοδικό