X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Πεντανόστιμοι ταραµοκεφτέδες!

Πεντανόστιμοι ταραµοκεφτέδες!

  1. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε. Το ψιχουλιάζουμε σε ένα μπολ. Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρεμμύδι.
  2. Σε τηγάνι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο ροδίζουμε το κρεμμύδι, να γλυκάνει. Το αφήνουμε να κρυώσει και το προσθέτουμε στο μείγμα. Ζυμώνουμε πολύ καλά.
  3. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για λίγο ώστε να αρωματιστεί καλά.
  4. Σε καυτό ελαιόλαδο τηγανίζουμε κουταλιά-κουταλιά από το μείγμα του ταραμά. Αν είναι αραιό προσθέτουμε ελάχιστο αλεύρι (για να μη διαλύονται οι ταραμοκεφτέδες) και ζυμώνουμε ξανά. Τους αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.

 

 

Πηγή: www.argiro.gr

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)