Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης έφτιαξε πεντανόστιμο μοσχάρι τας κεμπάπ με ατζέμ πιλάφι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Μοσχάρι τας κεμπάπ - Υλικά
- 1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μπουκιές
- 50 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- 80 ml ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 3 σκ. σκόρδο
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 100 ml λευκό ξηρό κρασί
- 1 ποτήρι νερό
- 1 δαφνόφυλλο
- 3-4 μπαχάρια
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Μοσχοκάρυδο
- Αλάτι Πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Γαβριήλ Νικολαΐδη μοσχάρι τας κεμπάπ με ατζέμ πιλάφι
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)