- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό, με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις είναι έτοιμες, τις σουρώνομε και τις αφήνομε στην άκρη.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές, τις ελιές, την κάπαρη και τα σοτάρουμε. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, την ντομάτα και στο τέλος, προσθέτουμε τον ζωμό.
- Μόλις δέσει η σάλτσα ρίχνουμε στο τηγάνι και τις πένες και τον μαϊντανό. Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα.
Πηγή: www.mirsini.gr