counter

Πατάτες γεμιστές με μπέικον και μετσοβόνε

Πατάτες γεμιστές με μπέικον και μετσοβόνε
Πατάτες γεμιστές με μπέικον και μετσοβόνε

w Προθερµαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθµούς. Με ένα µαχαίρι κάνετε τοµές στις πατάτες µε προσοχή, για να µη φτάσετε µέχρι το κάτω µέρος της πατάτας. Προσθέτετε τις φέτες βουτύρου σε κάθε τοµή και αλατοπιπερώνετε. Μεταφέρετε τις πατάτες σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε για 20-25 λεπτά µέχρι να ροδίσουν. Στις σχισµές βάζετε το τυρί και ψήνετε µέχρι να λιώσει. Ζεσταίνετε ένα µεγάλο τηγάνι σε µέτρια φωτιά, χτυπάτε στο µίξερ την κρέµα να σφίξει και, στο τέλος, προσθέτετε τον χυµό λεµονιού και σοτάρετε το µπέικον για 8 λεπτά. Βάζετε την πατάτα σε ένα πιάτο και τη σερβίρετε γαρνιρισµένη µε το µπέικον, τη χτυπηµένη κρέµα και το σχινόπρασο. 

Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο ΜYtv που κυκλοφορεί

Εξώφυλλο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR