X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Παπαρδέλες με κολοκύθι, λεμόνι & μέντα

Παπαρδέλες με κολοκύθι, λεμόνι & μέντα

  • Βάλτε αρκετό νερό σε µια κατσαρόλα και βράστε τα ζυµαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία (για να γίνουν al dente). Πλύνετε καλά τα κολοκυθάκια και µε το ξεφλουδιστήρι για τις πατάτες βγάλτε λεπτές φέτες.

  • Σε ένα τηγάνι σε µέτρια φωτιά σοτάρετε απαλά το σκόρδο πολύ καλά ψιλοκοµµένο. Προσθέστε τα κολοκύθια και σε χαµηλή φωτιά συνεχίστε το ψήσιµο µέχρι να µαλακώσουν. Σουρώστε τα ζυµαρικά και ρίξτε τα σε ένα µεγάλο µπολ.

  • Προσθέστε τα κολοκυθάκια, το τυρί, τα καβουρδισµένα αµύγδαλα, τη µέντα χοντροκοµµένη και τον χυµό λεµονιού. Με µια κουτάλα ανακατέψτε καλά, ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε.

 


Κόστος συνταγής: 4€ 

Πηγή: Περιοδικό

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)