- Βάλτε αρκετό νερό σε µια κατσαρόλα και βράστε τα ζυµαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία (για να γίνουν al dente). Πλύνετε καλά τα κολοκυθάκια και µε το ξεφλουδιστήρι για τις πατάτες βγάλτε λεπτές φέτες.
- Σε ένα τηγάνι σε µέτρια φωτιά σοτάρετε απαλά το σκόρδο πολύ καλά ψιλοκοµµένο. Προσθέστε τα κολοκύθια και σε χαµηλή φωτιά συνεχίστε το ψήσιµο µέχρι να µαλακώσουν. Σουρώστε τα ζυµαρικά και ρίξτε τα σε ένα µεγάλο µπολ.
- Προσθέστε τα κολοκυθάκια, το τυρί, τα καβουρδισµένα αµύγδαλα, τη µέντα χοντροκοµµένη και τον χυµό λεµονιού. Με µια κουτάλα ανακατέψτε καλά, ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε.
Κόστος συνταγής: 4€
Πηγή: Περιοδικό