Η Ελένη Ψυχούλη έφτιαξε νηστίσιμο σοκολατένιο κορμό στην εκπομπή "Στούντιο 4" με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Υλικά για νηστίσιμο σοκολατένιο κορμό:
- 350 γρ. κουβερτούρα
- 1 κ.σ μέλι
- 120 γρ. ταχίνι
- 400 γρ. χαλβάς
- 120 γρ. μαύρες σταφίδες
- 120 γρ. φουντούκια
Για το γλάσο σοκολάτας:
- 125 γρ. κακάο
- 1 ποτ. ζάχαρη
- 1 ποτ. νερό
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την Ελένη Ψυχούλη να μας δείχνει τη συνταγή για το νηστίσιμο σοκολατένιο κορμό:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)