Μύδια με πιπερόριζα, σκόρδο & φρέσκο κρεμμύδι Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013, 21:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Μύδια με πιπερόριζα, σκόρδο & φρέσκο κρεμμύδι Ξύστε τα µύδια µε ένα µαχαίρι και τρίψτε µε ένα σύρµα κουζίνας για να καθαρίσει το κέλυφος. Τραβήξτε το «γένι» προσεκτικά µην κοπεί µε φορά προς την πάνω πλευρά του µυδιού. Ξεπλύνετε καλά. Βάλτε σε µια κατσαρόλα 2 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε απαλά το τζίντζερ και το σκόρδο τριµµένα. Προσθέστε τα µύδια µαζί µε µισό ποτήρι νερό και σκεπάστε µε το καπάκι. Αφήστε για 5 λεπτά µέχρι να ανοίξουν. Αδειάστε το µισό από το νερό που έχουν βγάλει και προσθέστε 4 κουταλιές ελαιόλαδο για να σπάσει η αλµύρα του ζωµού. Αποσύρετε όσα δεν έχουν ανοίξει. Σερβίρετε σε ένα µεγάλο βαθύ πιάτο µαζί µε το ζουµί τους και γαρνίρετε µε το πράσινο µέρος από το φρέσκο κρεµµύδι, κοµµένο σε λεπτές διαγώνιες λωρίδες. Κόστος συνταγής: 5€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKINGΜΥΔΙΑ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Σάββας Γκέντσογλου: Η Αγγελική Ηλιάδη τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor
VIDEOS/ Ναταλία Γερμανού για ανακοίνωση χωρισμού Οικονομάκου - Μιχόπουλου: "Πάντα θα με ξενίζει το γεγονός ότι..."
VIDEOS/ Ηλίας Ψινάκης: Ρώτησε on air τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου αν είναι ζευγάρι - "Παίζει στα αλήθεια το ειδύλλιο;"
BEAUTY Ζέτα Μακρυπούλια: "Υπέκυψε" κι εκείνη στο glass nail trend - Το χρώμα στα νύχια της σαρώνει στα trends