counter

Μπισκότα κανέλας

Μπισκότα κανέλας
Μπισκότα κανέλας

Χτυπήστε στο μίξερ τη μαργαρίνη, τα δύο είδη ζάχαρης, τα αυγά και τη βανίλια. Αναμείξτε όλα τα στέρεα υλικά μαζί και προσθέστε τα στο μίγμα της μαργαρίνης.

 

Δουλέψτε τη ζύμη με τα χέρια σας, ώσπου όλα τα υλικά να αναμειχθούν καλά και η ζύμη να γίνει ομοιόμορφη.

 

Πλάστε την σε ένα ρολό διαμέτρου 7 περίπου εκατοστών, τυλίξτε την με χαρτί ψησίματος και βάλτε την στο ψυγείο για αρκετές ώρες να παγώσει.

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200ο C. Ξετυλίξτε το ρολό και κόψτε το σε λεπτές φέτες, 3 χιλιοστών περίπου.

 

Βάλτε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τοποθετήστε πάνω του τα μπισκότα, αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους.

 

Χτυπήστε ελαφρά ένα ασπράδι αυγού, αλείψτε την πάνω πλευρά των μπισκότων και πασπαλίστε τα με ένα μίγμα ζάχαρης και κανέλας (απλώς ανακατέψτε ζάχαρη με λίγη κανέλα).

 

Ψήστε για 6- 8 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν ελαφρώς ένα καφέ χρώμα.

 

 

Ο κόσμος της μαγειρικής γίνεται μαγικός... με την Αλίκη στη χώρα του Yumm, αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR