- Ζεσταίνετε 200 γραµµ. από την κρέµα σε ένα κατσαρολάκι. Παράλληλα κόψτε σε πολύ µικρά κοµµατάκια τη σοκολάτα.
- Όταν η κρέµα πάρει βράση, αποσύρετε από τη φωτιά και ρίξτε µέσα την ψιλοκοµµένη σοκολάτα. Ανακατέψτε πολύ καλά και περιµένετε τουλάχιστον 20 λεπτά να κρυώσει η σοκολάτα. Προσθέστε το ξύσµα και τον χυµό λεµονιού.
- Βάλτε την υπόλοιπη κρέµα σε ένα µπολ και µε ένα σύρµα χτυπήστε την καλά µέχρι να δηµιουργηθεί µια απαλή σαντιγί µε ύφη σαν γιαούρτι.
- Προσθέστε τη σαντιγί στη σοκολάτα σε δόσεις ανακατεύοντας απαλά κάθε φορά. Μοιράστε το µείγµα σε ποτήρια ή κούπες και βάλτε τα στο ψυγείο για µία ώρα τουλάχιστον.
Κόστος συνταγής: 10€
Πηγή: Περιοδικό