- Προθερµάνετε τον φούρνο στους 160°C. Κόψτε σε χοντρά κοµµάτια το κρέας. Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε µε λίγο ελαιόλαδο το κρέας µέχρι να πάρει έντονο σκούρο χρώµα. Σβήνετε µε το κρασί.
- Σε ένα βαθύ σκεύος για τον φούρνο ρίξτε την τριµµένη ντοµάτα, τα κρεµµυδάκια καθαρισµένα και κοµµένα στη µέση, το δεντρολίβανο χοντροκοµµένο, το φουντούκι, αλάτι και ένα ποτήρι νερό. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και τοποθετήστε οµοιόµορφα το κρέας.
- Σκεπάστε µε αλουµινόχαρτο ή καπάκι και ψήστε τουλάχιστον για 2 ώρες. Ελέγχετε την υγρασία κάθε µισή ώρα και προσθέστε νερό αν χρειαστεί (το κρέας ψήνεται πιο σωστά σε χαµηλές θερµοκρασίες, οπότε µη βιαστείτε). Σερβίρετε µε ρύζι ή πατάτες.
Κόστος συνταγής: 12€
Πηγή: Περιοδικό