Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτιαξε μοσχάρι κότσι με κρασί και χειμωνιάτικα λαχανικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.
Υλικά για το μοσχάρι κότσι με κρασί και χειμωνιάτικα λαχανικά
- 6-8 κομμάτι/ια μοσχαρίσιο κότσι (σε φέτες)
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια (μεγάλα)
- 2 σκελ. σκόρδο
- 2 κλων. σέλερι
- 3 καρότα
- 1 πράσο (μικρό)
- 2 ντομάτες
- 1 κ.σ. Πελτέ
- 2 φλ. κρασί (κόκκινο)
- 2 φλ. ζωμό κρέατος
- 3-4 κλων. θυμάρι (φρέσκο)
- 2 κλων. μαϊντανό
- 1 δαφνόφυλλο
- 5-6 κόκκους πιπέρι
- Αλάτι
- Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
- Λίγο σχοινόπρασο
Για το σερβίρισμα
- Πουρέ πατάτας
- Γλυκοπατάτες (ψητές)
- Κολοκύθα (ψητή)
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μας δείχνει τη συνταγή για μοσχάρι κότσι με κρασί και χειμωνιάτικα λαχανικά: