- Σε μία κατσαρόλα, βάζετε το μοσχαράκι να ροδίσει με το λάδι για 8 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, τα καρότα, το φύλλο δάφνης και ανακατεύετε για 5 λεπτά.
- Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι.
- Προσθέτετε το ανάλογο νερό, ώστε να καλύψει τα υλικά της κατσαρόλας και αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1 ½ ώρα.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στο blogstonatmo.